Als u geïnteresseerd bent in anale vormen van seks, probeert u dan vóór het begin een schone en duidelijke passage te hebben. Een volle darm heeft een uiterst onaangename geur wanneer objecten achteraf worden ingebracht en verwijderd.Dus dit wensen wij niet.

Er is ook een verhoogd risico in overtreding van de hygiënenormen . Probeer vóór je sessie naar de wc te gaan en de darm leeg te maken. Anders kunt u een klysma aanvragen of worden verplicht.  Als u echter een waterklysma voor eenmalig gebruik wilt gebruiken, is een kleine extra vergoeding van toepassing.

Hygiëne is voor ons van het grootste belang voor jezelf maar ook voor ons..  Geen enkel voorwerp (inclusief vingers) wordt ooit in een opening gestoken zonder eerst met een condoom of latexhandschoenen bedekt te zijn. Als we dildo’s, vibrators of butt plugs in een opening steken, zorgen we er altijd voor dat ze eerst bedekt zijn met een condoom en dat er glijmiddel is aangebracht . Condooms worden voorzichtig verwijderd en weggegooid om geen ander oppervlak aan te raken en een nieuw condoom dat wordt aangebracht voordat het in een andere opening wordt ingebracht. We dragen altijd latexhandschoenen voor deze doeleinden en ook voor vingerzetting of fisting

 

Schop Sluiten