BDSM and Fetish Couple sharing fantasies and kinky experiences…

                Ontdek een boeiende wereld van Fetisj verlangens gecombineerd met BDSM.

Als Eleghantie gewaardeerd word !

Wie zijn wij?

Wij zijn een slank verzorgd koppel middelbare leeftijd met een gezonde visie op de erotische wereld.

Niveau vinden wij erg belangrijk. Stijlvol, zien wij als sleutelwoord. En daar hoort uitdagen en teasen op zeer hoog niveau bij.

Openminded, inlevend en een vrolijke kijk op het leven.

Exclusiviteit , discretie en correcte aanpak in een stijlvol/discreet kader vinden wij heel belangrijk voor onze klanten.Wij respecteren ieders erotische wens .

De diensten die aangeboden  en bedreven worden ,worden altijd door ons beide georganiseerd en volledig discreet uitgevoerd in onze privé woning of op vooropgestelde locatie in opdracht van onze klanten.

Erotic/Bdsm/Fetisj wensen samen met een stijlvol koppel beleven, zonder schroom,  angst of onbegrip.

Stijlvol genieten van teasen en pleasen in de meest gewaagde of klasse outfits.Hebben met de tijd een zeer mooie collectie lingerie, kleding, stijlvolle nylonkousen,  jarretels, lak,latex,en hoge hakken/laarzen die u zeker zullen bekoren tijdens ons spel.

En er is genoeg te zien voor mensen met speciale wensen  in bdsm,fetisjof travestie dus kijk lekker even rond.

Voor wie: Eleghante, stijlvolle, onderdanige ,verzorgde Heren, Dames of Koppels, kortom mensen met klasse en niveau.Vandaar dat wij ook zeer selectief te werk gaan om het kaf van het koren grondig te kunnen scheiden,dit om deze diensten op hoog niveau te kunnen blijven aanbieden aan onze klanten.

Het is ten zeerste aangeraden om geen korte sessies te boeken, wat aangenaam is mag langer blijven duren toch.Daar onze diensten altijd enorm opwindend en sensueel gebracht worden.

Wij ontvangen in onze privé woning met diverse specialisaties zoals soft SM, Erotisch SM,Erotische massages, Travestie en Fetisjisme.
Onze diensten gaan door in de avonduren,zon en feestdagen en weekends en enkel op afspraak..
Lees de informatie op de site rustig door en als je nog vragen hebt of een afspraak wenst te maken kun je ons altijd even mailen.

Onze interesse:

Wat kan en wat niet.

Groet,
Miss Kyra en Mr. Roger
 

Schop Sluiten