“Exclusive Financial Domination”

We krijgen zeer vaak de vraag financiele dominatie .Dit word vaak door veel mensen verkeerd beoordeeld of in geschat.
Het spel speelt zich af bij binnen komst in onze prive woning: de klant word geacht een willekeurig bedrag in mijn stockings of slipje te steken.Daarna begint het verleidings spel en totale vernederings en overgave spel.
De klant steekt op regelmatige basis nieuwe biljetten op de plekken die aangegeven worden,of wwar hij vind dat ze thuis horen,hoe groter de opwinding,hoe meer de klant wenst hoe meer de klant betaald. Er is echter geen vast bedrag voor deze sessies,onze klanten bepalen zelf wat ze die avond willen spenderen daar de wensen zo uit een lopend zijn en geloof ons dit is ons meest opwindende spel,beide worden enorm opgewonden wanneer we iemand zodanig kunnen vernederen,in de macht kunnen hebben ,hem voor enkele uren/avond kunnen bezitten als een jackpot.
Uiteraard is het voor de klant heel erg moeilijk om zijn opwinding en gevoelens te verbergen,en hier spelen we dan ook graag op in.
En neen voor degene die denken dat wij financiele problemen hebben ,het is een enorme kick voor ons beide en dit zal jezelf kunnen beamen in onze aanwezigheid.
Laat duidelijk zijn dat het hier draait om sexuele opwinding en verlangens ,het mooiste voorbeeld vinden wij dit schrijven van een klant:

 “Als ik met mijzelf speel fantaseer ik vaak dat ik nog verder ga dan sterk onderdanig. Namelijk dat ik mijn vrijheid geheel opgeef en ik het bezit word van een koppel die mij ook als een bezit behandelen. Ik heb dan geen zeggenschap meer over mijn eigen leven, omdat mijn leven dan aan hen toebehoord, het is van hun om mee toe doen wat zij willen. 

Uiteraard moet ik in die fantasie alles toestaan, alle sexuele handelingen uitvoeren ( bij haar en hem) en alle opdrachten, ongeacht wat en hoe. 

Helaas kan dat in de praktijk niet financieel ( gezien mijn andere verplichtingen moet ik daar wel de controle over houden) maar in mijn fantasie behoort ook dat hen toe uiteraard. 

Ik ben dan volledig hun bezit en zij maken dat mijn leven enkel nog dient om al hun behoeften te behagen en in hun wensen te voorzien. Geen vrije tijd of vrije wil, maar alles doen wat mij opgedragen word, ongeacht wat. 

 En ja, in die fantasie slaap ik naast hun bed op de grond.”

Neem even contact met ons op als ook jij hier naar hunkert dit real wil beleven met ons.

Echt een aanrader.

 

Schop Sluiten