nylons en heels logo

Lets party!

Onze privé feesten worden georganiseerd om mensen met een voet, high heel en vooral een nylon fetisj bij elkaar te brengen.
Veel kan en niets moet. Niemand is verplicht om aan activiteiten deel te nemen, en iedereen beleeft deze fetisj op zijn manier zonder hierin gedwongen te worden tot iets.party nylons en heels
“Genieten komt op de eerste plaats”. Let op dit is geen swingers party!

Ben je nu vrouw, koppel of man die zich heel erg graag in nylons en heels kleed, ook dan ben je welkom, zonder hiervoor scheef bekeken te worden. Wij respecteren iedereen, zolang het binnen de perken blijft waarvoor deze feesten zijn opgericht. Er word een minimale inbreng gevraagd voor de kosten die er worden gemaakt, zoals huur locatie, drankjes, goedverzorgde hapjes, et cetera.

Wat kan en niet kan moeten we U niet vertellen als U een echte nylon of heel lover(ster) bent.Dit is geen evenement voor mensen die van swingen , gangbang en andere toestanden houden daar zijn andere feestjes voor. Heb respect voor ieders mening en gevoelens. Onze privé feesten kenmerken zich als zeer gemoedelijke en ongekende goede sfeer, dit zo houden willen we persoonlijk over blijven over waken. Beschikken over een mooie tuin en bij mooi weer kan men buiten ook genieten.

Koppelavond: Enkel voor koppels met een nylon, highheels/boots, soft bdsm,v-v, lingerie fetish,uitdagen,teasen en pleasen ,stijlvolle erotiek zonder partnerruil.

Volgend event: 25 augustus 2017 (prijs en locatie op aanvraag bij reservatie.)  

Singel mannen avond : enkel voor singel mannen met een nylons,foot, high heels fetish, onderdanig.

Volgende event: 09 september 2017 (prijs en locatie op aanvraag bij reservatie.) 

 

Party regels

• Iedereen boven de leeftijdsgrens van 18 jaar is welkom.
• Je moet wel iets hebben met voeten, high heels of nylons want daar is de party speciaal op gericht. Voor andere activiteiten zijn er andere party‘s.
• Respecteer ieder zijn fetisj en laat iedereen in zijn waarde. Privacy staat hoog in ons vaandel.
• Het is zeker niet de bedoeling dat er naast de inbreng en consumpties nog extra kosten bijkomen op de party.
• De organisatie is niet verantwoordelijk voor lichamelijke schade die wordt opgelopen tijdens de party. Doe alles goed bedacht en met beleid.
• De locatie voldoet aan veiligheids– eisen en zodoende blijven de deuren on afgesloten en kunnen we maar een maximaal aantal bezoekers toelaten ivm brandveiligheid (Regio Antwerpen).
• Reserveren aanbevolen. Er is geen verplichte dresscode, maar vanzelfsprekend verwachten we dat je goed verzorgd en netjes gekleed op de party aanwezig zal zijn.
• Drugs en overmatig alcohol worden niet getolereerd.
• Er mag op de party niet worden gefotografeerd. Een van de organisatoren zal enkel op verzoek en met uitdrukkelijke toestemming foto’s maken ter promotie van deze party’s.
• Inbreng vooraf te betalen: Singel dames gratis.
• Adres locatie word pas verzonden na betaling en bevestiging van uw aanwezigheid.
• En niet de minst belangrijke geniet.

Schrijf U nu gratis in en ontvang alle informatie en verzeker uw aanwezigheid. 

party nylons en heels

"TAC