nylons en heels logoEen heuse privé sessie met mij behoort  zeker tot de mogelijkheden voor man/ vrouw of stel

Zowel op locatie als gewoon privé bij mij thuis, ontvang ik nette gelijkgestemde die gaan voor een onvergetelijke afspraak, geheel privé. Hoewel een sessie maatwerk is, en afhankelijk van vele factoren geef ik u onderstaand een beknopte uitleg. Alle mogelijkheden vind u ook in de diverse mogelijkheden van het menu hierboven, uiteraard kunt u hiermee combineren en uw wensen kenbaar maken.

Alles verloopt op een zeer hartelijke vriendelijke, maar vooral ontspannen sfeer. Een open manier in een sfeervol privé-kader waar men zich direct nylonsheelsthuis voelt. Mijn outfits gaan van stijlvol elegant tot een beetje kinky, klassiek tot zeer kinky. De sessies zijn privé met mij en in mijn privé woning. Ten allen tijde mag je mijn benen uitgebreid strelen, likken, masseren of wat jezelf heerlijk vind. Zowel mijn high heels, laarzen en voetjes en het aanbidden van mijn sexy long legs en feet in nylons en heels.

Ik kijk hier echt niet op mijn horloge. Alles gebeurt rustig, sereen en vooral met respect!
Als je dat wil mag je met jezelf spelen of ik geef je een geweldige shoejob. Of je mag met respect mijn lange slanke legs in nylons berijden. Als je echt een lieve man bent, dan doe ik mijn nylon handschoenen aan en bezorg je een zalige handjob! Jij kiest waar je klaarkomt, op mijn lange benen, in nylons of op mijn highheels.

De nadruk ligt op de erotiek welke zeer zachtjes opgebouwd wordt. Ik vervul je fetish op een aangename manier, zodat we er met zijn alle heel erg van kunnen genieten en tevreden kunnen terug kijken op deze ontmoeting. Daarom neem ik gerust de tijd. Voor de huur van de accommodatie en drank vraag ik een minimale onkostenvergoeding.more heels

Mijn lieve vriend Roger is dan ook discreet in de buurt, maar zal je niet hinderen in het beleven van je fetish. Tenzij je persoonlijk wil dat ook hij actief aanwezig is anders. is hij volledig afzijdig.
Mocht het je plezieren om mij een paar nylons, high heels, jarretelles, stijlvolle, kinky lingerie cadeau te doen, en wil je dat ik die draag tijdens de sessie…feel free. Ik heb schoenmaat maat 39, confectiemaat s/m afhankelijk van het merk.

Penetratie en orale bevrediging van mijn kant uit zijn onbespreekbaar!
Gelieve dit te respecteren!

xxx
Kyra

 


"TAC