Onze Slaven

 Een bèètje Miss en Mr heeft natuurlijk een slavenstal, dat wil zeggen dat Zij een aantal slaafjes tot hun beschikking hebben die hun in fysiek, geestelijk of in financieel opzicht dienen en bijstaan ,en die we spontaan kunnen oproepen.
Deze Miss en Mr mogen zich gelukkig prijzen met een totaalslaaf, de rechterhand van de Miss en Mr en tevens BIslaaf, en een huisslaaf die woning cleant en verzorgd. Zij dragen beiden een Collar, een halsband die onze relatie bevestigt, maar waar ook leuk mee gespeeld kan worden.
Ook heb Ik een soft pijnslaaf die zich graag sadistisch laat behandelen terwijl iemand toekijkt of toe mòet kijken. En niet te vergeten een travalady en Mijn privè slavin, die assisteren bij de sessies indien gewenst. Uiteraard worden zij op gezette tijden beloond, al is het vaak al voldoende om de Miss en Mr. te dienen.
Vaak krijg Ik aanvragen voor 24/7 slaafjes. dat wil zeggen dat ze 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor de Miss en Mr. willen ‘klaarstaan’. Maar in de praktijk komt het er op neer dat ze elke dag opdrachtjes willen ten behoeve van hunzelf en zò werkt het natuurlijk niet! Als je in Brussel woont en een baan en/of een gezin hebt gaat dat natuurlijk nìets worden hè, als de Miss en Mr zich in Maastricht bevindt.
Vergeet niet dat zo`n vaste slaaf/Miss/Mr relatie tijd nodig heeft om te groeien, want je deelt nu eenmaal vertrouwelijke en intieme zaken samen.
Wij zijn een hecht koppel, maar er is altijd plaats voor een aanvullend slaafje of een Findom/Femdomslaaf.
Te huur: “Michelle” Een lustslaaf voor man en vrouw. Boek Michelle

 

Schop Sluiten